top of page

Project Salon Proof: Interview s Marco Volpi

Každý den chodí zaměstnanci Elgonu do zaměstnání, aby pomohli profesionálním stylistům po celém světě vytvořit krásu a rozruch ve světě módy. Toho dosahuje Elgon díky používání jemných profesionálních produktů ve funkčním prostředí.

Mimoto Elgon pěvně věří ve školení profesionálů i přes ostatní kadeřníky, kteří denně používají Elgon.

Vyzpovídali jsme proto pro Vás předního italského kadeřníka Opion Leadera - Marca Volpi, který pracuje s Elgon značkou již mnoho let.

Můžete nám o sobě něco málo říct?

"Na začátku mé kariéry, jsem pracoval ve 3 různých školách během 8 let. V jedné jsem učil a organizoval soutěže po mnoho let - 1 v mužských kategorií a dvě v ženské kategorii. Poté jsem začal pracovat pro další firmu situovanou v Paříži díky které se mi dostalo plno příležitostí. V tomto momentě jsem se také dozvěděl o Elgonu a uvědomil jsem si, že je to opravdu skvělá firma a že s nimi nebudu pouze jeden z mnoha kadeřníků.

Po letech pracování s Elgonem , jsem měl možnost dělat plno věcí a získat plno zkušeností, ať uz jako součást týmu nebo jako jedinec. Například jsem mohl otevřít si vlastní salon, který je v Posacco v provincii Pisa a daří se mu velice dobře, díky Bohu.“

Co Opion Leader dělá v Elgonu?

"Být Opion Leader znamená především milovat tu značku, znát velmi dobře všechny produkty, umět je používat a pomáhat ostatním stylistům porozumět správnému použití přípravků."

Který Elgon výrobek nesmí nikdy chybět ve Vašem salonu a proč?

"Jednoznačně je to Volume Systém Kit, Elgon exluzivní objemové ošetření, je opravdu unikátní, protože při správném nanesení a doby použití vám vytvoří skvělí tvar pro všechny typy vlasů a to i pro ty nejvíce zničené, bez poškození nebo matného vzhledu. Výsledkem jsou vždy přírozené a lesklé vlasy. Neumím si představit tento produkt nahradit nějakým jiným!"

Co očekáváte od Salon Proof technického školení?

"Očekávám, že zlepším své postavení, protože s účesy které budou prezentovány, prezentace jednoduchých postupů, zapojení a udržení pozornosti publika, to není jednoduché."

Co by jste chtěl vzkázat novým junior kadeřníkům, kteří chtějí začít s podnikáním dnes?

Můj vzkaz jim by byl, aby se naplno zapojili do svého řemesla a nevzdávali to! Vzít si to nejlepší od každého. Vybudovat si koláž různých zkušeností a vytvořit si vlastní styl. Musíte být pokorný a být nadále jako dítě, jen tak si můžete udržet možnost být stále překvapen a potěšen z Vaší práce i po mnoho let.

bottom of page