top of page

VŠECHNY BARVY ŽEN


Jaké ženy vyniknou v roce 2018? Jaké trendy letos definují ženu?

Pod lupou jsme se podívali na přední tvůrce módního průmyslu, reklamy a mezinárodní kultury, abychom získali představu o letošní modelové ženě.

Nový rok bude mít tvář mladých žen, kteří ztělesňují obraz síly, stylu, vědomí, která je typická pro ženy narozené mezi počátkem 80.let a roku 2000. V těchto letech se ženy staly stereotypy, které nejvíce ovlivnily ženské trendy.

Zde jsou požadavky těchto žen:

čistší péče o pleť, péče o vlasy, která je inviduální a silné módní barvy na vlasy.

Proto nebyla náhoda, že Pantheone vyhásila Ultra-Violet za barvou roku.

Na téhle vlně trendu, média již vybrala obličej, který jej bude prezentovat:

Cara Delevigne, nejenom světová modelka a tvář Dioru, ale také herečka, spisovatelka a ikona. Prezentuje mladé ženy se silnou osobností, které jsou proti všem minulým paradigmům. S těmito body se cítíme povoláni, protože Elgon vždy podporoval sílu žen, jejich přesvědčení a způsoby bytí.

Jak to děláme?

Nabízíme ženám produkty a služby které denně zvyšují jejich hodnotu den po dnu. Právě v tomto kontextu nachazí Elgon správný umístění a dávají ženám možnost vyniknout na základě svých potřeb a přání.

Například pro ženy co jsou rádi v centru dění a které jsou odvážné, Moda&Styling zajišťuje perfektní stálou oxidační barvou pro silný a rozhodný efekt. Se svými 87 odstíny a 4 zbrusu novými minerálními barvami je tento produkt vynikající volbou pro silné zářivé barvy, schopné pokrýt všechny šedivé vlasy.

Namísto I-Light zajišťuje vysokou intezitu lesku s přímou barvou na vlasy. Oživuje matné vlasy ať přírodní nebo barvené. Díky paletě 15 odstínů a jedné neutrální dosahuje tato přímá barva výjmečnými výsledky a dlouhotrvajícími tóny, které se postupně vymyjí pomocí šamponu v rozmezí 3-15 umytí. Nakonec, pro ty ženy, které potřebují produkt, který oživý barvu a působí také jako kondicionér, používejte I-Care, přímý, středně intenzivní krém.

Kterou Elgon barvu na vlasy máš nejradši ty?

bottom of page