top of page

Imagea Haircolor: Přírodní tvář barev na vlasy


Podle Organic Trade asociace, 71% žen preferuje přírodní produkty. Jedná se o “trend”, který našel také úrodnou půdu ve světě kosmetiky a v péči o vlasy. Silně roste také v dalších odvětí trhu. Z tohoto důvodu společnost Elgon Green předvedla na trhu řadu IMAGEA, rituál pro vlasy inspirován přírodou.

IMAGEA je směs ingrediencí založených na rostliných složkách, které zaručují vynikající profesionální výsledky. Náše výzkumné oddělení vyvinulo barvu Imagea. Jedná se o inovativní koncept barvy na vlasy, která se vyznačuje gelovou strukturou. Formulace byla navržena tak, aby byla co nejjemnější a součastně zajišťovala špičkové výsledky. Neobsahuje PPD, resorcin a parfém.

Navíc díky extraktu z Andský Quinoi zvyšuje brilantnost vlasů a vlasy chrání před poškozením. Také obsahuje extrakt z granátového jablka, který má antioxidační extrakt díky vitamínu C a polyfenolu.

Barva Imagea má 27 odstínů. Díky novým kombinacím dvou odstínů získáte zcela nových 6 odstínů: Mineral Sand, Cereals, Red Earth, Fire, Barks. Profesionální kadeřník bude schopen navrhnout svým zákazníkům dokonalý rituál Pure Colour pro každého jednotlivce.

Barva neobsahuje žádné živočišné produkty a nikdy nebyly testovány na zvířatech. Vegan.

bottom of page