top of page

KRÁSA JE TEĎ!

Pojďme si ujasnit jednu věc: krása neznamená dokonalý vzhled, ale vyjádření vaší osobnosti, vědomé posílení vašich silných stránek a jedinečnosti.

To také znamená starat se o sebe, abyste vždy vyšli nejlepší nohu vpředu. Jinak řečeno, času je málo a my někdy skončíme jednoduše tím, že se vzdáme, svěřujeme virtuální realitě „opravy“ a vylepšujeme náš image pomocí magických kosmetických aplikací.

Hledáme okamžitá kosmetická řešení! Všichni chceme být viděni, tak jak vypadáme nejlépe.

Co tedy potřebujeme? Bezpečná a účinná kosmetika, která svým kouzlem pracuje v mžiku: to je sen kadeřníků a stále náročnějších moderních spotřebitelů. Výrobky, které nám pomáhají dosahovat našich cílů v oblasti krásy v blesku.

Standardní kosmetika musí být používána pravidelně a jejich použití vyžaduje čas, což znamená, že mnoho spotřebitelů rychle ztrácí trpělivost.

Teprve před několika lety se myšlenka formulace, která dokáže svou magii zpracovat už za pár minut, zdála být příliš dobrá, aby byla pravdivá, ale stále se vyvíjejí nové vzorce, které jsou schopny zaručit stále okamžitější výsledky. Receptury obohacené o technologické přísady, které jsou kromě splnění zamýšleného účelu také schopny poskytnout skutečné výsledky během několika minut.

Koncept kvality se postupem času vyvíjel a v dnešní společnosti - kde se všechno děje velkou rychlostí - účinnost, bezpečnost a zkušenosti samy o sobě nestačí k zajištění úspěchu produktu: moderní kosmetika musí jednat rychle, aby uspokojila potřeby současných spotřebitelé. Rychlost, s jakou produkt pracuje, tedy představuje skutečnou výzvu.

Jsou to „sprinty“ kosmetického průmyslu, kategorie kosmetiky, která díky svým vzorcům urychluje výsledky běžné kosmetické rutiny.

Elgon uspokojuje potřebu okamžitých výsledků vylepšením a rozšířením své slavné linie LUMINOIL. Pěnový kondocionér INSTANT SYNERGY pro expresní hydratační a ochranné ošetření je již osvědčeným bestsellerem a je čtvrtým produktem řady Luminoil. Náš CLARIFYING ŠAMPON pH 7,5, bez oplachový kondicionér INSTANT MOISTURE BOOST a INSTANTÍ SUCHÝ ŠAMPON (pro stylové úpravy na poslední chvíli) dokončil řadu.

V nadcházejícím blogovém příspěvku budeme hovořit o ženách a sociální odpovědnosti…

bottom of page