top of page

TOTÁLNĚ BLOND JE NOVÁ BLOND


Elegance, smyslnost, svěžest a mladistvost blond je skutečně nadčasová.

Dnešní trendy hovoří o stále riskantnější, stále artičtější a pestřejší blond. Od tradičních odstínů, jako je medová blondýnka, světle lískový ořech, karamel a vanilka, až po sofistikovanější tóny, včetně Lunar Blonde, sublimně světlého odstínu obohaceného o modré a růžové odstíny, které vytvářejí kosmos inspirovaný vzhled, nebo téměř stříbrné tóny Nordic White, připomínající Skandinávii, sníh a marshmallows.

Co mají všechny tyto odstíny společného?

HLAVNÍ SLOVO: PERSONALIZACE

Blond, více než jiné barvy, se může pochlubit nekonečnou možnou kombinací odstínů a skutečné tajemství úspěchu spočívá v dokonalé rovnováze a správné kombinaci teplých a chladných tónů, které nejlépe zlepšují tón pleti a tvar obličeje. Každý člověk má proto možnost chlubit se svým jedinečným vzhledem, který byl pro ně vytvořen výhradně a harmonicky.

INOVACE, TECHNIKY A PRODUKTY

S cílem poskytnout profesionálům a kadeřníkům nástroje obchodu, aby co nejlépe vyjádřili „touhu po blond“ svých zákazníků, byla vyvinuta řada nových bělicích technik (odkaz SBS YouTube), nových vzorců, které zaručují zdravé a šťastné vlasy .

Elgon se rozhodl splnit tuto „blond ambice“ dvěma novými produkty:

DECOLOR CREAM BLEACH: pro světlejší vlasy bez podráždění

Krémový melír, který zesvětluje až 6 odstínů a je mnohem šetrnější než tradiční výrobky pro práškové bělení.

Receptura obohacená o včelí vosk zajišťuje vynikající výkon, takže vlasy chrání a hydratují. Je vhodný pro všechny bělicí techniky a je ideální pro úplné zesvětlení hlavy od jakéhokoli opětného růstu; receptura je 100% bezpečná a extrémně pohodlná pro jednotlivce podstupující ošetření.

MODA & STYLING ULTRA-BLOND: pro světlejší vlasy bez bělení

Moda & Styling, stálá krémová barvící řada , umožňuje profesionálům svobodně vyjádřit svou kreativitu a uspokojit nejrůznější požadavky zákazníků díky široké škále dostupných odstínů. Současně díky novému Silker Complex 3® Plus je vyrobená barva ještě plnější, intenzivnější a trvanlivější, díky svému restrukturalizačnímu efektu zanechává vlasy silnější a zdravější.

V neposlední řadě nezapomeňte, že různé pérující produkty se starají o to, aby blond odstín zůstal v nejlepší kondici. Intenzivní hydratační ošetření musíme používat nejen k hydrataci vlasů, ale také k zachování jeho přirozené jasnosti. Masky a rozjasňující produkty proto dostávají zelenou !

bottom of page