top of page

Jsou vaše vlasy křehké a suché s roztřepenými konečky a bez lesku?

Elgon je Refibra je odpověď! Pokud si myslíte, že zastříhnutí poškozeného vlasu je jediné řešení, mýlíte se. Elgon Refibra Restoring šampon, Concentrated Restoring maska a Restructuring Cosmetic Lotion obnoví život a lesk vašich vlasů! Většina poškozených vlasů má historii se špatnch procedur: používání kartáčů na vlasy, vysoušeče vlasů, kulmem a žehliček, nebo byly prostě bylo spálené sluncem nebo zničené chlórem. Dokonce i stres nebo nevyvážená strava přispívají k poškození vlasů.

Elgon je Refibra je ideální řada, protože v sobě spojuje účinnou směs složek s příznivými přírodními výtažky. Jeho ChondrusCrispusAlghae hydratuje a chrání vaše vlasy před vnějšími vlivy a obsažené minerály zanechávají vaše vlasy silnější a zdravější. Konečně, Redoxina®, antioxidant zeleninového komplexu s proti stárnoucími vlastnostmi získaných z Klamath řas, a keratinové aminokyseliny obnovují sílu a vitalitu vašeho vlasového vlákna.

Náš Restoring šampon je zásadní, protože jeho obnovující síla přidají vašim vlasům sílu a pevnost. Může být zkombinovaný naším Concentrated Restoring Mask, který obnovuje a hydratuje, eliminuje hrubý a krepatý vzhled a zanechává nové lesklé vlasy po celé délce. Používejte pravidelně, ale ne po každém šamponování. Alternativou k masce je náš Restructuring Cosmetic Lotion, který napravuje a posiluje vlasové vlákno. Po ošetření nebo šamponování, doporučujeme vyhnout se stresování vašich vlasů. Doporučujeme vlasy vysušit ručníkem. Učešte si vlasy ještě vlhké, pomocí širokoúhlého ozubeného hřebene. To je pro vaše vlasové kořínky šetrnější a dosušte vlasy fénem na maximální výkon, ale maximálně na střední nastavení tepelného výkonu.

bottom of page