top of page

Očekávaná soutěž ELGON DAYS: Emoční výzva do finální fotografie


Jak vypadá vášeň?

To je otázka, se kterou jsme začali pořádat Elgon Days. Vaše šance na jedné fotografii zachytit emoce, která každodenně zachycuje profesi kadeřníka.

Jste kadeřník? Milujete svou práci? Na fotografii nám ukažte vaši vášeň pro to co děláte, fotografii ve které přenášíte vaše emoce v profesionalitu.

Jste připraveni se zapojit do soutěže? Od 10. května do 7. června 2018 stačí kliknout na tento odkaz „Elgon Days Contest“, aby jste se ocitli na specializované platformě, kde najdete 5 skupin rozdělených do různých geografických částí světa ( Česká Republika patří do skupiny TeamRosanna - #elgondaysteamrosanna) při němž každá skupina má svého kouče.

Nyní už můžete nechat pracovat svou kreativitu. Účastnící mohou nahrát fotografie, které nejlépe reprezentují vaší odbornost a styl. Můžete použít portrét nebo zaostřit na detail.

Deset semi-finálních fotografií bude posuzováno skupinou odborníků, kteří budou hlasovat pro 5 finálních vítězů z 50 finalistů z celého světa. Nejlepší kadeřníci poletí do Milána, aby vystoupili na jevišti Elgon Inspiring Days 2018, kde budou protagonisty doprovázet jejich koučové, po celý program.

Akce Elgon Inspiring Days představuje příležitost mezinárodního významu, organizované značkou, která má příležitost oslovit stovky kadeřníků z celého světa. Velkolepá show, která přináší nejnovější trendy z módních mol přímo do vašeho salonu a převrací kadeřnické standarty: jedinečný okamžik sdílení mezi profesionálními odborníky z celého světa.

Po skončení 4. ročníků se tento rok Elgon Inspiring Days 2018 koná od 30. září do 1. října v exkluzivním East Ends Studios v italském městě a módy a designu. Bývalá průmyslová oblast v milánské východní čtvrti, špičkové místo, které se stalo jedním z nejdůležitějších a nejvyhledávanějších míst ve světě komunikace, módy, show a byznysu.

To vše přinese mnoho novinek a tým s vysokou energií připravený inspirovat vaši kreativitu a profesionalitu.

Je to vše? Vůbec ne! Zpět k soutěži. První desítka v každé skupině vyhraje exkluzivní sadu produktů Elgon, kterou můžete vyzkoušet ve vašem salonu.

Jediné co nyní musíte udělat je vydržet do 10. května, přihlásit se do soutěže a přijmout výzvu.

„Ať zvítězí ten nejlepší“

bottom of page